viernes, noviembre 03, 2006

Sacher torte

13 Comments:

At 7:09 p. m., Blogger Silvio Falcón said...

E un debecendo por probar algo así... Ummmm jejjee.

Saúdos

 
At 7:19 p. m., Blogger moucho branco said...

menos mal que chego comido, ;D

 
At 7:37 p. m., Anonymous Manuel Rivas said...

Ñam ñam

 
At 9:28 p. m., Anonymous David Álvarez said...

Después del día que llevo... Cualquier cosa por un pedazo.

 
At 11:04 p. m., Blogger Mrs.Doyle said...

Hay dos opciones: irse a Viena, que en esta época del año está especialmente bonita o buscar la receta en la red y ponerse manos a la obra...

 
At 9:39 a. m., Anonymous A Randeeira said...

Quédome coa primeira opción... andando para Viena a zampar.

 
At 9:50 p. m., Anonymous Anónimo said...

existe unha terceira via: pode tamén mandar un pedazo ;-)

 
At 1:05 a. m., Blogger torredebabel said...

mira, fai meses vin a receita na tele e non din apuntado todos os detalles. Moito o sinto porque podía sentila na boca so ollandoa... grazas polo convite!

 
At 12:08 p. m., Blogger Moralla said...

Estou na hora do mediodía
Que fame!!!!
Vou ao bar por un pastel!
Mais non creo que saiba coma esa delicia de tarta de chocolate!
Por certo, xa tes a crónica!
;-)

 
At 12:46 p. m., Blogger paideleo said...

Rico, rico.

 
At 1:13 p. m., Blogger paideleo said...

Outro asunto. Fíxome gracia o da nena que pensaba que os canastros eran casas de xente sen recursos. Eu sei dun murciano que pensaba que eran panteóns. Pensábao polo tamaño e a forma rectangular e a cruz que levan de adorno.
Un saúdo.

 
At 9:11 p. m., Blogger fischi said...

mrs doyle, come to vienna and taste the real one!

 
At 9:38 p. m., Blogger Mrs.Doyle said...

I'm thinking about going soon, my sister.
Indeed ;)

 

Publicar un comentario

<< Home